Arrossada popular i penjada d’estelada

Vallgorguina per la independència va néixer després de la consulta i la formen, entre altres, membres de tres entitats: La Fetillera, l’Associació Cultural Vallgorguina i l’Associació de la Vall d’Olzinelles. Aquestes entitats formem l’Assemblea Territorial de Vallgorguina dins l’ANC.
Des del principi hem anat organitzant actes per conscienciar a la gent de tenir un estat propi. Ahir dia 2 de setembre vàrem organitzar una arrossada a la Plaça de la Vila i la penjada d’una estelada de 3×2 metres, amb un peu de 8 metres d’alçada.
Una vegada finalitzat l’àpat, després de prendre el cafè, Josep M. Domènech (actor televisiu conegut al poble com a Meque) va llegir públicament el Manifest de la Marxa cap a la Independència.
A continuació, amb el Cant de la Senyera de fons, Eduard Bosch Alsina i la seva dona Mercè Pou Batllori, un dels matrimonis de més edat de Vallgorguina, foren els encarregats de fer pujar l’estelada, situada a la plaça de la Vila. L’acte va finalitzar amb els aplaudiments dels assistents, unes 200 persones.
Jaume Mora, el coordinador local, ressalta la feina que està fent el grup, participant en reunions i actes a tot el Vallès Oriental per promocionar que es participi a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona, organitzada per l’Assemblea. A Vallgorguina ja s’està omplint el segon autocar per la manifestació de la Diada, tot un èxit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s